Waarom as a service?

 

Advanced Programs geeft u vier belangrijke redenen om te kiezen voor ‘as a service’: ontzorging, kostenbesparing, flexibiliteit en een abonnement op innovatie.

Datareplicatie

Waarom ‘as a service’?

Diensten op afstand aanbieden ‘as a service’ is aan een opmars bezig. Het is volgens researchbedrijf Gartner de snelst groeiende tak binnen de IT-branche. In de consumentenwereld is Spotify een goed voorbeeld van SaaS, in de zakelijke wereld Microsoft Azure en Amazon Web Services. Advanced Programs geeft u vier belangrijke redenen om te kiezen voor datareplicatie as a service:

  1. Ontzorging: u hoeft nergens meer naar om te kijken. Tegen een relatief laag maandtarief wordt alles voor u geregeld, van de aanleg van de IT-infrastructuur tot beheer en onderhoud.
  2. Kostenbesparing: er zijn geen dure softwarelicenties nodig. Dat u geen mensen in hoeft te huren of op te leiden voor technisch onderhoud, scheelt natuurlijk ook. Wij hebben alle specialistische kennis in huis, uw IT’ers kunnen zich met andere taken bezighouden.
  3. Flexibiliteit: het is mogelijk om aan het abonnement meer replicaties toe te voegen.
  4. Abonnement op innovatie: wij zorgen dat het systeem altijd up-to-date is. U beschikt over de nieuwste techniek.

Onze aanpak

Samen met u proberen wij meerwaarde uit uw data te halen, zodat uw organisatie echt data-gedreven gaat werken. Zo neemt u beter onderbouwde beslissingen en optimaliseert u werkprocessen en nog belangrijker, de klantervaring. Zo komen we tot een veilige, goed werkende oplossing die helpt om uw ambities waar te maken. Wij doorlopen graag met u de volgende fases:

  • Intake: we brengen de precieze behoefte in kaart en bepalen vervolgens wat de omvang moet zijn. Is het belangrijk om uw data goed op te schonen? En is het nodig om alle data te repliceren?
  • Ontwerp: wij bedenken de IT-architectuur die het best past bij uw wensen.
  • Proefdraaien: een demoversie geeft een goede indruk van de werking van de oplossing. Door goed te testen halen we er eventuele fouten uit.
  • Go: als de proef slaagt implementeren we de oplossing.
  • Service: wij zorgen voor beheer en onderhoud. Bij een eventuele storing zorgen we ervoor dat deze wordt opgelost, zodat processen snel worden hervat.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Vul het formulier in, of neem vrijblijvend contact op met:

Erwin Wolters
Business Unit Manager
E: erwin.wolters@advancedprograms.nl
T: +31 (0)88 400 2300

Neem hier contact met ons op

© 2019 | Advanced Programs | Privacy Statement