Over ons

 

Met onze propositie ‘Slimmer door data’ bieden wij organisaties de kans om het goud dat zij met data in handen hebben te verzilveren. Wij helpen het te vinden en te bewerken om er nieuwe producten mee te maken. We geven advies en nemen het voortouw bij de implementatie.

Datareplicatie

Samenwerking voor goed werkende, merk-onafhankelijke oplossingen

Advanced Programs bestaat sinds 1992 en heeft veel ervaring in finance, retail, logistiek en leisure, met klanten als DHL, Delta Lloyd, NIBC en Credit Agricole. We hechten veel waarde aan co-creatie.

Advanced Programs werkt al jaren samen met IBM, Data Virtuality, Snowflake en Tableau. Dit stelt ons in staat om voorop te blijven lopen en goed werkende, merk-onafhankelijke totaaloplossingen te bieden aan klanten, met de hoogste kwaliteit. Daardoor is het bijvoorbeeld mogelijk om ook in een Microsoft-omgeving met IBM-techniek een perfecte replicatie neer te zetten.

De drie pijlers van ‘Slimmer door data’

  1. Betrouwbare informatie: wilt u datagedreven werken en beslissingen niet meer nemen op basis van onderbuikgevoelens, dan moet u op uw data kunnen vertrouwen. Dat betekent onder meer dat gegevens consistent moeten zijn. Het gaat om meetbare doelstellingen en duidelijke KPI’s. Dat vraagt om strakke definities, want als sales iets anders verstaat onder een conversie dan de marketingafdeling, over hoeveel conversies hebben we het dan?
  2. Wendbare (Agile) data architectuur: uw IT-omgeving moet data snel en efficiënt kunnen verwerken en kunnen meebewegen met nieuwe technologische ontwikkelingen. Een voorbeeld is het kunnen toevoegen van IoT-achtige data, afkomstig van sensoren.
  3. Beter Inzicht: vaak ligt in data waardevolle informatie verborgen. Door data real-time beschikbaar te maken ontstaan nieuwe inzichten. Die helpen om betere beslissingen te nemen, klanten beter (pro-actief) te bedienen, kortom, om waarde toe te voegen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Vul het formulier in, of neem vrijblijvend contact op met:

Erwin Wolters
Business Unit Manager
E: erwin.wolters@advancedprograms.nl
T: +31 (0)88 400 2300

Neem hier contact met ons op

© 2019 | Advanced Programs | Privacy Statement